Brandcor υφασμάτινο αυτοκόλλητο
Υφασμάτινο αυτοκολλητο brandcor
τι ειναι το Brandcor®;

υφασμα φιλικο προς το περιβαλλον

Το BrandCor® είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον ύφασμα, τυπωμένο με διαδικασία εξάχνωσης με ένα στρώμα ειδικής κόλλας που επιτρέπει την επικόλληση σε διάφορες επιφάνειες ( διάφορους τύπους τοίχου, μεταλλικές επιφάνειες, ξύλο, γυαλί, furniture boards, πλαστικά κ.α.) χωρίς την ανάγκη εργαλείων. Το το πιο ενδιαφέρον είναι πως μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί από την επιφάνεια, χωρίς σημάδια, χωρίς την ανάγκη για καθαρισμό της επιφάνειας και χωρίς εργαλεία.

Αυτό το επαναστατικό υλικό επανάγει τη διαδικασία αλλαγής της εσωτερικής διακόσμησης (προσωρινή ή μακροπρόθεσμη), επιτρέπει την προβολή διαφημίσεων χωρίς την ανάγκη συναρμολόγησης πλαισίων αλουμινίου, επιτρέπει την άμεση επωνυμία των τοίχων εκθεσιακών περιπτέρων κλπ.

Βασικά χαρακτηριστικά του BrandCor®

 • Το προϊόν είναι έτοιμο για χρήση
 • Δεν απαιτούνται εργαλεία για την εγκατάστασή του
 • Χωρίς επιβλαβείς ουσίες
 • Ελαφρύ, εύρωστο, και ανθεκτικό σε σχίσιμο και τριβή

Επιφανειες Εφαρμογης

Κύριες Χρήσεις

 • εσωτερικοί χώροι καταστημάτων, γραφείων, διαμερισμάτων: οποιοδήποτε χώρος και εσωτερική διαρρύθμιση, προσωρινή ή μόνιμη, άριστη ποιότητα, εύκολη ανταλλαγή, απλή τοποθέτηση που δεν απαιτεί τεχνικό προσωπικό
 • στην περίπτωση των καταστημάτων, είναι επίσης δυνατή η αποφυγή πλαισίων αλουμινίου: αυτή η διακόσμηση φαίνεται μεγάλη ακριβώς στον τοίχο - χωρίς ρυτίδες και χωρίς καμία δύσκολη εφαρμογή. Οποιοδήποτε μέγεθος και σχήμα
 • εμπορικές εκθέσεις: δεν υπάρχουν προβλήματα στην εφαρμογή, γρήγορη εγκατάσταση χωρίς εργαλεία, γρήγορη αποσυναρμολόγηση χωρίς καταστροφή της επιφάνειας, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για επαναχρησιμοποιήσιμα συστήματα όπως το OctaNorm και παρόμοια
 • οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που ένα προϊόν με τέτοιες παραμέτρους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για branding:

εφαρμογή σε τοίχο

τοίχος

εφαρμογή σε γυαλί

γυαλί

εφαρμογή σε μέταλλο

μεταλιζέ επιφάνεια


εφαρμογή σε πλαστικό

πλαστικά

εφαρμογή σε γρανίτη

γρανίτης

εφαρμογή σε ξύλο

ξύλο

Προδιαγραφες

Το αυτοκόλλητο ύφασμα ζυγίζει μόλις 210 γρ / τμ και είναι κατασκευασμένο από 100% υψηλής ποιότητας polyester με ειδική κόλλα. Η κατάλληλη ύφανση παρέχει υψηλή ανθεκτικότητα και διαπερατότητα αέρα. Εκτυπώνεται χρησιμοποιώντας την τεχνική θερμομεταφοράς χρώματος sublimation .

Το BrandCor® είναι οικολογικά πιστοποιημένο με OEKO-TEX Standard 100. Το Polyester που χρησιμοποιείται στην εκτύπωση (PES) είναι μια συνθετική ίνα που λαμβάνεται από την ανακύκλωση παλαιών ρούχων και πλαστικών φιαλών. Είναι μια μη υγροσκοπική ίνα (δεν απορροφά νερό). Αυτή η ιδιότητα καθιστά το ύφασμα ανθεκτικό στους λεκέδες.

Ο πολυεστέρας είναι ελαστικός και επιστρέφει γρήγορα στην αρχική του κατάσταση μετά από παραμόρφωση – πρακτικά δεν τσαλακώνεται. Τα χρώματα είναι πολύ ζωντανά.


Η τεχνολογία BrandCor® διευκολύνει:

 • Γρήγορη εφαρμογή σε διάφορες επιφάνειες
 • Επαναλαμβανόμενη επικόλληση και αφαίρεση
 • Οποιαδήποτε σχεδίαση πρόκειται να εκτυπωθεί
 • Εφαρμογή σε μέταλλο, γυαλί, ξύλο, πέτρα, πλαστικά, σανίδες επίπλων, διάφορους τύπους τοίχων κλπ

Τεχνικά Στοιχεία

Βάρος 210 γρ/τ.μ
Διάρκεια Εφαρμογής έως 12 μήνες για εσωτερική χρήση ενώ διατηρούνται οι προδιαγραφές λειτουργίας
Υλικό 100% polyester
Πιστοποιητικό OEKO – TEX Standard 100 (ύφασμα και μελάνια)
Μέθοδος Εκτύπωσης Θερμομεταφορά χρώματος (dye sublimation)
Διαστάσεις έως 315 εκατοστά πλάτος (μπορεί να χωριστεί σε κομμάτια)

Συνθήκες λειτουργίας

Θερμοκρασία δωματίου 14 – 30 βαθμοί C
Υγρασία έως 60%

FAQ

Το Brandcor είναι ένα καινοτόμο ύφασμα, κατασκευασμένο από 100% υψηλής ποιότητας πολυεστέρα με ειδική κόλλα. Εκτυπώνεται με τεχνική θερμομεταφορά χρώματος (dye sublimation) και παρέχει υψηλή ανθεκτικότητα και διαπερατότητα αέρα.

Ναι! Το αυτοκόλλητο ύφασμα Brandcor διαθέτει ένα στρώμα ειδικής κόλλας που επιτρέπει την επικόλληση σε διάφορες επιφάνειες. Επιπλέον, μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα από την επιφάνεια, χωρίς σημάδια, χωρίς την ανάγκη καθαρισμού και χωρίς εργαλεία.

 • διάφορους τύπους τοίχου
 • γυαλί
 • μεταλλικές επιφάνειες
 • γρανίτη
 • ξύλο
 • furniture boards
 • πλαστικά

Το BrandCor® είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον υφαντό υλικό, τυπωμένο με διαδικασία εξάχνωσης. Η εκτύπωση με εξάχνωση χρωμάτων είναι μια λαμπρή, φιλική προς το περιβάλλον τεχνική εκτύπωσης που χρησιμοποιεί μελάνι εξάχνωσης, θερμότητα και πίεση. Είναι επίσης γνωστή ως εκτύπωση θερμικής μεταφοράς ή εκτύπωση θερμικής μεταφοράς διάχυσης χρωμάτων.

Η εκτύπωση εξάχνωσης δημιουργεί απόλυτα μηδενικά απόβλητα. Οι βαφές είναι ασφαλείς και δεν είναι επιβλαβείς με κανένα τρόπο. Είναι η καλύτερη επιλογή εκτύπωσης επειδή το υλικό κορεσμεί το μελάνι, οπότε δεν υπάρχουν διαρροές μελάνης.

Δεδομένου ότι το Brandor είναι ύφασμα, δεν υπάρχει περιορισμός στις διαστάσεις που μπορείτε να εκτυπώσετε. Το μέγιστο πλάτος υφάσματος είναι 315 εκατοστά, αλλά μπορείτε να έχετε όσα τεμάχια θέλετε και ουσιαστικά προσαρμόζεται σε ότι διάσταση επιθυμείτε!

δειτε το βιντεο

Μοναδικα προιοντα branding

καινοτόμα υλικά branding

Branding Park

υφασμάτινα banners & lightboxes

Adsystem.com.gr

πειτε ενα γεια!

Που είμαστε

Γραφείο Αθήνας

Λεωφόρος Καλαμακίου 104,
17455 Άλιμος, Ελλάδα

Γραφείο Λευκωσίας

Ιφιγενείας 20, 3ος Όροφος,
Γραφείο 301 2007 Στρόβολος, Κύπρος

Στείλτε μας email

Γραφείο Αθήνας

info [at] brandcor.gr

Γραφείο Λευκωσίας

info [at] brandingpark.com.cy

Πάρτε μας τηλέφωνο

Γραφείο Αθήνας

(+30) 211 1824 986

Γραφείο Λευκωσίας

(+357) 22 263500

Ακολουθείστε μας στα social

Έχω διαβάσει τους όρους χρήσης και συναινώ να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά μου δεδομένα για το σκοπό αυτής της επικοινωνίας.